Berty by Sylvanas

7 Votes

Berty

By: Sylvanas
Last Updated: Aug 24, 2021
Quick Share

Berty

legendary Streamer

Berty története nagyon érdek feszítő. Még réges régen (1 héttel ezelőtt)Berty elindult zsírért és kenyérért a Tescoba hiszen nagyon éhes volt főzni meg mért tudod volna így hát eldöntötte elmegy inkább kenyérért és zsírért. Sajnos szegény Bertynek a Tescohóz vezető úton át kellett mennie a Blahán ahol áldozatává vált egy teljesen "tisztességes" büdös cigá... akarom mondani roma társaságba. Berty sebébe hiába volt egy megrohadt sport szelet nem sokat ért vele. Megkéselték brutálisan így hát szegény életét vesztette. A shadowlandsre kellett volna kerülnie Bastionbe a megérdemelt helyére de valami történt az Arbitterrel így a "gyomorba" került volna de utolsó pillanatban Aliz istennő megmentette mert szerethető figura.Sajnos Aliznak is korlátozott a hatalma így az örök szenvedés helyett a Nexusba tudta küldeni ahol a maradék 10000 játékos szórakozhat vele. Így hát így ért végett eme nemes története most a Nexusban hozz reményt és segítséget az eleseteknek hiszen ő a mi hősünk!

Combat Trait

1
Nem lopott net
Passzív:Bertynek 30 percen belül le kell játszani a játékot mielőtt a szomszéd észre venné hogy legálisan használja a netjét.
20 perc múlva elkezd akadozni a netje ezért 30% lassul Berty de cserébe hátason nem hatnak rá a sebesség lassító képességek és kap 10% hátas sebességet.

Primary Abilities

1
Berty Smile
Megjelöl egy Baráti vagy Ellenséges célpontot. 3 másodperce.

Baráti:Gyógyít egy picit,add 5 pajzsot és 5% sebzés bónuszt.

Ellenséges:Sebez egy picit,Levesz 5 pajzsot és lassítja 5%-al.

Mana:15
CD:5 másodperc
2
Berty mérges
Berty felordít egy hangosat ezzel demoralizálja a rádiuszában lévő Ellenséges hősöket akik emiatt 20% al kevesebbet sebezzenek 4 másodpercig.

Mana:30
CD:10 másodperc
3
Tescos energia ital
Berty eldob egy energia italt egy baráti célpontra aki ettől kap 8 másodpercre 20% sebességet és 10 páncélt.

Mana:45
CD:15 másodperc

Secondary Abilities

1
Pénz feldobás
Feldobsz egy érmét, ha fej (50% esély)akkor nő az életet és a manád 5% al ha írás (50% esély) akkor sebződsz 5% életet és 5 másodperce 5%-al lassulsz.

Active
Mana:5
CD:5 másodperc

Heroic Abilities

1
A női hárem megidézése
Berty megidéz 3 női hárem tagot akik közepesen erősek, megindulnak a legközelebbi Ellenséges hősnek ha nincs célpont Berty ki tudja jelölni merre menjenek. Még lent vannak ezek a női hárem tagok darabonként csökkentik Berty sebességét 10% al.
Ha meghaltak ott hagynak egy "bugyit" amit ha felvesz berty 10% életet gyógyul és kap 10% sebességet 3 másodperce.

Mana:85
CD:75 másodperc
2
"Gamer szék"
Berty egyenes vonalban elhajít egy széket amivel közepesen sebzi, stunnolja 1,5 másodperce és 3 másodperces 30% sebzés csökkentést rak az Ellenségre.

Mana:70
CD:35 másodperc

Level 1

r***zizmus rossz.W
Megn? a r

Level 4

A Berty Smileb

Level 7

hajthatatlan harag!W
K

Level 13

M

Level 16

Berty eltapos mindenkit!W
A k

Level 20

A h

Berty kin


Quick Comment

You need to log in before commenting.

[-] Collapse All Comments

Sort Comments By
Loading Comments...
Load More Comments

HeroesFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite HotS hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 HeroesFire | All Rights Reserved