Unknown Teacher by Sylvanas

2 Votes
Rating Pending

Unknown Teacher

By: Sylvanas
Last Updated: Jul 8, 2022
Quick Share

Unknown Teacher

Pedofil tanár úr

Dawe egy igen tehetséges általános iskolás tanár aki gyerekeket zaklat 10 éve körözik de a kuruc infótól megtanulta hogyan kell túlélni ezért most továbbra is gyerekeket zaklat de lehetne rosszabb is legalább nem adja el a szerv kereskedőknek őket. Dawe azért jött a nexusba hogy megossza mindenkivel "tehetségét" és hogy egy fal se maradjon életben! A D.Vát és az Orpheát szívesen meghívná egy randira.

Combat Trait

1
"csak még egy utolsót"
Passzív: Minden megölt Ellenséges hős ott hagyj egy vodka flaskát amit ha felvesz dawe 5% életet gyógyul. Az Ellenséges lények egy mini vodka flaskát hagynak ott amit ha felvesz dawe 1% életet gyógyul. A vodka flaska 30 másodpercig maradt ott a mini vodka flaska 10 másodpercig.

Primary Abilities

1
Starcraft marine megidézése
Dawe megidéz maga köré 3 db Marine ami egy távolsági lény statisztikáját kapja meg, 20 másodpercig élnek vagy amíg meg nem halnak. Akit meglőnek leveszik a sebzését 5% al 4 másodpercig ezt 3 szor lehet stackelni.

Passzív:Dawe mellett mindig maradt 1 db Marine és ha meghal 7 másodpercenként idéződik vissza.

(Az Ellenséges csapat 10 tapasztalati pontot kap egy Marine megöléséért.)

Mana:40
CD:9 másodperc
2
Megfogdosás
Dawe előre rohan közepes távolságban és akit elkap megfogdos ezzel megbénítva 1,75 másodperceaz Ellenséges hőst és sebez rajta egy közepes sebzést. (Még fogva tartja dawe az ellenséges hőst addig ő támadható).

Passzív: Ha női karaktert talál el 2 másodpercre Bénítja meg.

Mana:55
CD:13 másodperc
3
Hozd ki az ellenőrződet, most!
Dawe rá ordít közepes távolságban egy Ellenséges hősre hogy adja oda az ellenőrző könyvét ezzel demoralizálja őt 3 másodperce 20% kevesebb sebzéssel és kap dawe 25 pajzsot 3 másodperce.

Passzív:Dawe megfogdosás közben tudja használni ezt a képességet azon akit megfogdos és ezzel demoralizálja a fogdosás után 30% kevesebb sebzéssel 3 másodperce és még fogdossa dawe az áldozatát kap 50 pajzsot.

Mana:60
CD:8 másodperc

Heroic Abilities

1
Tálib harcos.
Dawe a testéhez rögzít egy csomó robbanó szert ami 5 másodperc múlva robban ezzel nagy sebzést okozva magának és minden Ellenségnek aki a kör sugarában volt. 3 másodpercre kap 15% mozgás sebességet.

Passzív: Ha valakit megöl ezzel és ő is meghal instant vissza tér.

Mana:85
CD:50 másodperc
2
Pride felvonulás.
Dawe kijelöl egy helyett ahol közepes körben elkezdenek hullani 10 másodpercig a melegek. Amelyik Ellenséges hősre rá esik egy 1,5 másodperce le Rootolja.

Passzív: Dawe ha benne áll ebben a körben kap 15 pajzsot.
(Korlátlan távolságban használható).

Mana:95
CD:80 másodperc

Level 1

Tilos szolg

Level 4

marine sereg toborz

Level 7

Be

level 13

Rise of the marine! Q

Miut

Level 16

Az

Level 20

T

Quick Comment

You need to log in before commenting.

[-] Collapse All Comments

Sort Comments By
Loading Comments...
Load More Comments

HeroesFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite HotS hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 HeroesFire | All Rights Reserved