Deckard Cain [FIN] by SpXxwW

Deckard Cain [FIN]

By: SpXxwW
Last Updated: Oct 18, 2018
0 Votes
Rating Pending
Build 1 of 1

Deckard

Build: Perus Deckard

Level 1
Level 4
Level 7
Level 10
Level 13
Level 16
Level 20

Perus Deckard buildi Top

Level 1: scroll of identify on ehkä suurin ansatalentti deckardilla. "Vau -15 armoria tyypeille tosi vahvaa!" - väärin. Jos viholliset älyää mistän mitään niin ne kävelee rooteista pois, mutta sapphire kuution sloweissa ei paljoo kävelläkkää rooteista pois ja aina saat porukkaa rootteihin. Sapphire on vaan niin vahva talentti, ettei sitä kannata jättää ottamatta.

Level 4: shieldipotut antaa teamfighteissä todella paljon valuee. Vaikka rejuvenatio potut antaa pikkusen manaakin, niin shieldit yleensä tulee käyttöön ja toimivat heal reduction (esim: ) ylikin.

Level 7: Jos vihollisilta ylipäätään löytyy support tai joku mikä healaa itseään kovaa, niin on aika pakko ottaa. Tappelut alotetaan heittämällä sapphire kuutio ja sitten tappelun keskellä heitetään porukkaan emerald kuutio . Jos ei viholliset oikeasti healaa yhtään niin on oivallinen valinta. cube mastery on vähän turha, kun kuitenkin haluat heittää kuution scroll of sealingin kanssa.

Level 10: Jos ei ole mitään follow uppia sleeppiin ja kart***a on hyviä kapeita paikkoja niin lorenado on ihan hyvä.

Level 13: ancient blessing on nerffinsäkin jälkee minusta tosi vahva. Joku vihollinen jää hiukan kiinni --> Paina D --> kehota tiimikavereitasi käyttämään basic attackia niin kyllä lähtee. Ancient blessingin pointti on juuri siinä, että saat tiimitappeluihin ylimäräistä healia omille ja lisää damagea vihollisia vastaan. Muut level 13 talentit ei juuri auta tiimitappeluihin.

Level 16: Sapphire kuution kanssa porukkaa yleensä jää rootteihin ja scroll of stone cursella saa aika hupsusti tehtyä damagea vihollisiin. Jos vihollisilla on joku hyppy pomppi paskiainen kuten genji tai zeratul, niin silloin voi antaa kepistä päähän horadric staffilla ja oma tiimi voi sitten jatkaa helposti siihen stuniin. safety in numbers ei juuri koskaan tee mitään, koska tappeluissa jengi yleensä hiukan leviää niin kolmea omaa on aika hankala pitää fortituden rangella varsinkin kun tuntuu, että yhdenkin oman rangella pitäminen tuntuu välillä hankalalta. Muutenkin jos 3 omaa on fortituden rangella niin se tarkoittaa sitä, että 4 omaa on aika tiiviissä nipussa vihollisten AoE talenteille.

Level 20: Respect the elderly antaa vaan lisää CC. Jos saat hyvät sleepit niin ei porukka voi heräämisen jälkeen tehdä kahteen sekuntiin yhtään mitään. Lorenadon kanssa kannattaa ottaa perfect gems niin saa tappeluiden aikana käytettyä varmasti sitä gemiä mitä haluaa.

Deckard on erinomainen setup supportti. Laita viholliset kasaan ja katso kun omat käy tekemässä damagea. Jos tiimitappelu venyy pitkäksi ja omat sukeltavat kovinkin etäs, niin ei deckard pysty oikein kunnolla healaamaan. Jos deckard tietää missä tapellaan voi potioneita tiputella kivasti etukäteen. Deckardilla on ehkä vähän vähemmän omien hengissäpitotyökaluja, mitä tulee health palkkien ylläpitoon, mutta deckard saa varsin hyvin pidettyä viholliset juuri siellä missä deckard haluaa vihollisten olevan. Tietysti jos omia ei kiinnosta käyttää deckardin CC:tä hyödyksi niin ei yhtään tappelua olla voittamassa.

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

0 Votes
New Guide

Quick Comment () View Comments

You need to log in before commenting.

HeroesFire is the place to find the perfect build guide to take your game to the next level. Learn how to play a new hero, or fine tune your favorite HotS hero’s build and strategy.

Copyright © 2019 HeroesFire | All Rights Reserved